+385 51 311 122 ristorantespagho@net.hr  Ivana Zajca 24 a

Miljenica svih generacija – talijanska kuhinja po originalnim recepturama za Vas u središtu Rijeke!

Ukusni gnocchi i ravioli iz kućne radinosti, najbolja talijanska tjestenina, risotto i sirevi, jadranski škampi i plodovi mora, dnevno svježe hrvatske namirnice i maslinovo ulje garancija su kvalitete brojnih specijaliteta, koje osmišljava i priprema naš chef talijanskih korijena – Edvin Žigante.

Uz stalnu SPAGHO kartu jela s bogatim izborom od malih zalogaja, carpaccia, toplo-hladnih salata, tjestenina, bifteka, te drugih mesnih i ribljih jela, do pizze po željama svih uzrasta i domaćih kolača, svakodnevno nudimo marende od 10:00 do 14:00 sati, dok su aktualne preporuke chefa sa sezonskim namirnicama rukom ispisane na zidnoj ploči u restoranu!

Slasne zalogaje zaokružujemo probranim hrvatskim i svjetskim vinima, od kojih dio poslužujemo i na čaše.

Naš elegantan u kamenu i drvetu dekoriran prostor, nalazi se nadomak uzbuljive gradske vreve s pogledom na Riječku rivu i svega par koraka od Velike place i glavnih gradskih šetnica Korza i Molo longa. Prikladan za poslovni predah, prijateljska druženja, romantične prigode ili drage svečanosti, s 80 sjedećih mjesta i dodatnih dvadesetak na terasi. 

Ristorante SPAGHO – užitak koji volite i možete si priuštiti…

.

Search

bocoran slot gacor